4 hoek- en 4 tussenwoningen

UNIEKE KANS! De laatste hoekwoning is teruggekomen en weer beschikbaar! De bouw is in volle gang en deze woning kan naar verwachting half december 2019 worden opgeleverd.

Wil je al dit jaar sfeervol wonen in het groen? Zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen? Dat kan op nieuwbouwlocatie Rohé in Noordwolde-Zuid, waar Zwanenburg Projecten onder de naam Mooi Noordwolde naast de twaalf halfvrijstaande jaren‘30 woningen acht energieneutrale rijwoningen realiseerd.

De hoek- en tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van minimaal 108 m2 en een kavelgrootte van 137 tot 245 m2. Ze hebben een diepe woonkamer met veel lichtinval, waarbij je vanuit de woonkamer de tuin in kijkt.

De woningen voldoen aan de laatste normen, dus geen gas, energieneutraal en voorzien van zonnepanelen.Het worden sfeervolle woningen met een dorpskarakter, die ook voor starters en jonge gezinnen financieel bereikbaar zijn. Er komen in totaal acht woningen in twee rijen van vier. Ze zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een berging in de achtertuin, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een vaste trap naar zolder.

Buiten krijg je een tuin met achterom, een berging en passende bestrating. De indeling zorgt voor veel privacy. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen, met groene onderbrekingen, die de straten een vriendelijk karakter geven. Bovendien kijk je vanaf de keuken aan de straatzijde uit over de groenstrook met speelveld.

En dat in het landelijk gelegen buurtschap Noordwolde-Zuid, aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold, met veel voorzieningen binnen handbereik in het gezellige dorp Noordwolde.

Wil je meer weten over bouwnummer 8? Maak gauw een afspraak of neem contact op voor meer informatie.