2^1 kap woning

Uitverkocht

Er komen twee verschillende typen 2^1-kapwoningen met elk een eigen uitstraling. Van type Rotan worden er 4 woningen gerealiseerd, deze woningen hebben een zadeldak. Van type Wilg komen er 2 woningen, welke zijn voorzien van een schilddak. De ruime 2^1 kap woningen hebben een woonoppervlakte van minimaal 125-130 m2 en een kavelgrootte van 253 tot 287 m2. Beide types beschikken over een diepe en ruime woonkamer met veel lichtinval, een ruime entree/garderobe en diverse uitbreidingsmogelijkheden. Wil je een bijkeuken, tuindeuren of een schuifpui, een dakkapel, houten garagedeuren of wil je het geheel verlengen? Het kan allemaal.

Boven vind je drie royale slaapkamers en een badkamer, met overal veel lichtinval. En op de hoge en ruime zolderverdieping kun je met gemak een extra slaapkamer, speelzolder, hobbyruimte of kantoor inrichten. De hele woning is ingericht op comfortabel en energiezuinig wonen, volgens de nieuwste EPC-norm (0,4). De woning is standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen

Buiten krijg je een garage en een royale tuin op het oosten, met veel privacy. Parkeren kan op eigen erf, al dan niet in de garage. Tussen de voorgevel en de straat krijg je een voortuin met een diepte van vier meter. Je kijkt uit op het groen; een groenstrook tussen Mooi Noordwolde en de vrijstaande woningen aan het Vlechtpantsoen; aan de westzijde een met groen omzoomd weiland. En aan de zuidzijde, bij de hoek- en tussenwoningen vind je een grote groenstrook met een speelveld en extra parkeerplaatsen.