Nog 1 hoekwoning beschikbaar!

De bouw van fase 1, 2 & 3 is in volle gang. Eind 2019 zullen de eerste woningen worden opgeleverd.

Wil je sfeervol en karakteristiek wonen in het groen? Zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen? Dat kan op nieuwbouwlocatie Rohé in Noordwolde-Zuid, waar Zwanenburg Projecten onder de naam Mooi Noordwolde 20 betaalbare jaren ‘30 woningen realiseert.

Het worden twaalf ruime woningen met een exclusieve uitstraling, die ook voor starters en jonge gezinnen financieel bereikbaar zijn. Er komen in totaal twaalf 2^1 kap woningen. Ze zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen en voldoen aan de EPC-norm van 0,4.

Zwanenburg Projecten realiseerde eerder vergelijkbare projecten op diverse locaties in het noorden van het land. De woningen waren in een mum van tijd verkocht, betaalbare jaren ‘30 woningen zijn zeer gewild. Dat zal in Noordwolde, waar voor het eerst in jaren weer een nieuwbouwproject wordt gerealiseerd, naar verwachting niet anders zijn. Wees er dus snel bij!

Naast het plan Mooi Noordwolde zijn er ook nog vrije kavels beschikbaar op deze locatie. Meer informatie hierover is te vinden via de website: http://www.windgroep.nl/particulieren/rohe_de_2e_fase.htmlhttp://www.windgroep.nl/particulieren/rohe_de_2e_fase.html