Financiering Rabobank

Nu een woning kopen in Mooi Noordwolde? We helpen u graag op weg.

  • Vrijblijvend oriënterend gesprek
  • Minder advieskosten bij gebruik Rabobank Hypotheekdossier
  • Offerte voor nieuwbouw 12 maanden geldig
  • Rente bouwdepot even hoog als hypotheekrente
  • Vandaag bellen, morgen op hypotheekgesprek

Nieuwbouw: een ander financieel traject
Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland heeft een projectteam voor het nieuwbouw project ‘Mooi Noordwolde’ opgesteld, waar u met uw financiële vragen rond dit project terecht kunt. Deze adviseurs kennen het project goed en hebben korte lijnen met de makelaar en de projectontwikkelaar. Onze adviseurs begeleiden u van het eerste gesprek tot de overdracht van uw nieuwe (t)huis.

Online oriëntatie of kom langs
U kunt vrijblijvend bij ons langskomen om voor te laten rekenen wat u kunt lenen. Dit oriëntatiegesprek is kosteloos. Maar u kunt zich ook online oriënteren via het Rabobank Hypotheekdossier. Via deze tool berekent u eenvoudig zelf hoeveel u kunt lenen en wat u daarvoor per maand betaalt.

Persoonlijk advies
Het is belangrijk dat u geen zorgen heeft rondom de betaalbaarheid van uw woonlasten. Niet nu, maar ook niet later als de situatie mogelijk verandert door bijvoorbeeld de komst van kinderen, het verliezen van een baan of wanneer u wilt stoppen met werken. We kijken daarom in een adviesgesprek verder dan dit moment. Voor dit adviesgesprek brengen we kosten in rekening.

Voorwaarden, tarieven en meer informatie
Kijk voor de voorwaarden, tarieven en meer informatie op rabobank.nl/hypotheken.

Contact
Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak dan een afspraak via telefoonnummer (0513) 52 15 00 of mail financieeladvies.heerenveen@rabobank.nl voor een vrijblijvend eerste oriëntatiegesprek of maak zelf online een berekening in het Rabobank Hypotheekdossier op rabobank.nl/hypotheekdossier.